Review

LEVENSVREUGDE -BOSCONCERT

20 september 2020

Na maanden van corona-stilte eindelijk eens een voluit en uitbundig concert. In het bos van het domein Levensvreugde vzw in de Botermelkstraat in Aalst. Wegens covid-19 enkel toegankelijk voor bewoners en de helden van dienst. Een unieke ervaring voor iedereen, ook voor de Harmonie !!

FEESTMENU AAN HUIS WAS EEN SUCCES

4-5-6 september 2020

Compilatie van foto's en videofragmenten over het "Feestmenu aan huis", ter vervanging van het normale eetfestijn (covid-19).

Harmonie Herdersem genomineerd

De BBC-documentaire Earth: One Amazing Day vormt de aanleiding voor een uitdagend artistiek traject waarbij natuur- en klimaatbewustzijn centraal staan. We gaan hiervoor de samenwerking aan met zowel enkele artistieke partners als natuurorganisaties uit de regio.

De missie: Een initiatief dat creatief en artistiek is en door de buitengewone vorm een blijvende impact op de omgeving heeft! Weinig beleg, grote boterham.

Weken van intensief brainstormen, gezoom en geteam, creativiteit, hard -maar plezant- labeur, knikkende knieƫn bij de live presentatie en geveinsde onverschilligheid tot het verlossende nieuws: het is gelukt, 'ons' project werd genomineerd! !!