REPETITIES

De repetities hernemen op 12 augustus.

Binnenkort zal er nieuw materiaal (trouwmis, winterconcert) in jullie postvak liggen. Deze partituren worden ook op de ledenpagina van de website geplaatst.

Ondertussen: Onze ere-muzikant Albert Schepens is sinds kort verhuisd naar WZC Denderrust. Hij wacht op je bezoek en een telefoontje kan hem ook al blij maken 0487 13 49 39.

7 AUGUSTUS – OOGSTSTOET MASSEMEN

Er zijn verschillende muziekverenigingen present in de stoet, laten we ons beste beentje voorzetten op dit korte parcours van 2,3 km!

• Vanaf 14:30 verzamelen op ons volgnummer: 40
  • Start stoet 15:00
  • Parkeermogelijkheden: zie plan onderaan. (Parking 1 en 2 zijn voor autocars/vrachtwagens)
  • Carpoolen: vertrek om 14:00 aan de zaal
  • Uniform: wordt gecommuniceerd op zondagvoormiddag

14 AUGUSTUS-APERITIEFCONCERT CENTRUMFEESTEN

• Buiten aan het Parochiaal Centrum, Grote Baan 214, Herdersem
  • 11:00 – 12:00
  • Programma:

Blue Ridge Saga - America Expres – Sexbomb - St. Louis Blues - It’s A Long Way To Tipperary - Deep River – Crescendo - Mambo No 5 - Ecole Royale - Band Parade - Don’t Stop Me Now

• Uniform: wordt gecommuniceerd op zaterdag

2 - 4 SEPTEMBER- HERDERSEMKERMIS

• 2 september: 19:30 wandelconcert – vertrek op de parking van onze sponsor Van Molle – Broekstraat 14 in Herdersem. We doen een toertje door de Herdersemse straten en eindigen op het Hardingplein rond 20u30.
  • 3-4 september: mossel- en steakfestijn. 2022 is een jaar met veel uitgaven en dat na de magere corona-jaren dus we moeten onze kas spijzen. We hopen om na deze corona-tijden weer op volle toeren te kunnen draaien.

Zoals steeds, hebben we  jullie helpende handen broodnodig! Info volgt.

Alvast heel erg bedankt!

10 SEPTEMBER – BEVRIJDINGSFEESTEN AALST

14:30 optocht, gevolgd door concert.

Concertprogramma volgt.

Graag een bericht of je al dan niet zal aanwezig zijn.

17 SEPTEMBER – VERRASSINGSTOCHT

De Gezinsbond van Moorsel organiseert dit jaar haar 25ste verrassingstocht.

Wat?

De tocht van +/- 10 km is een combinatie van een wandeling, een dropping en een nachtwandeling. De tocht richt zich tot families, groepen en vriendenkringen. Niet geschikt voor kinderwagens. Onderweg vind je enkele vrijwilligers van de Harmonie die ook een controlepost bemannen. Op het eindpunt wordt  u ook nog verwelkomd met soep en een boterham.

Startplaats: Parochiezaal van Hekelgem (Fosselstraat 109a) tussen 18u en 19u. Dit is tevens het eindpunt van de tocht. De kostprijs van deze verrassingstocht bedraagt 4 Euro/persoon + 1€ waarborg voor een (verplichte) reflector-armband. Inschrijven kan via Anita (info@harmonieherdersem.be) t.e.m. 8 september.

Allen daarheen! 😊

24 SEPTEMBER

• Om 11u45 wordt in het gemeentehuis van Berlare het huwelijk bezegeld van Evelienne en onze vaandrig Pieter, gevolgd door de trouw in de kerk van Berlare om 14u. De Harmonie kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn en we danken Evelienne en Pieter voor hun begrip. We wensen het bruidspaar alvast proficiat en een mooie dag!
  • Proficiat ook aan trompettist Tim en zijn wederhelft Annelies. Zij trouwen om 13:30 en we luisteren de huwelijksmis op samen met de Harmonie van Opdorp.

Opstellen in de kerk om 13:00 – koffers e.d. kunnen in de refter van het Oscar Romerocollege worden achtergelaten. Locatie: Onze-Lieve-Vrouwekerkplein, 9200 Dendermonde.

Graag een bericht of je al dan niet zal aanwezig zijn.

Na de huwelijksviering receptie voor alle muzikanten die deze Mis hebben mee opgeluisterd.

2 OKTOBER - WORKSHOP

Op 2 oktober is VLAMO te gast in Utopia, Aalst, waar ze  4 clinics aanbieden! Komen aan bod:

• tenorsax (Kristof Kerremans)
  • piccolo (Elke Elsen)
  • euphonium (Gilles Demeurisse)
  • klaroen (Olivier Brichau)

Van  09u30 tot 16u30 , ‘s middags zijn er broodjes voorzien. De dag wordt afgesloten met een klein concert. Onderwerpen of thema’s of zelfs (delen uit) bepaalde werken waar je graag specifiek les over wil krijgen, kunnen ook aan bod komen en kan je doorgeven.

Inschrijven uiterlijk 15 september via info@harmonieherdersem.be

De harmonie draagt de kosten van de inschrijvingsprijs van 12 euro.

PLAN OOGSTSTOET MASSEMEN 7/8/22