Harmonie zoekt dirigent

07-02-2018 10:02

De harmonie is op zoek naar nieuwe dirigent.

De nieuwe dirigent heeft de muzikale leiding van een ongeveer 40-koppige groep die samengesteld is uit enthousiaste muzikanten van verschillende leeftijden met diverse scholingsachtergronden.De harmonie speelt in eerste afdeling.

Jaarlijks speelt de harmonie verschillende concerten, waaronder een lenteconcert, kermisconcert, 11-november, St.-Ceciliaviering, winterconcert en occasionele concerten op uitnodiging.

Het repertoire dat we spelen is zeer divers, van originele hafabra werken over populair, naar licht klassiek.
Repetities met doorgaans ± 30 muzikanten aan de pupiter vinden plaats op vrijdagavond van 20:15 tot 22:15.

We zoeken naar een gedreven en gemotiveerde dirigent(e) die voeling heeft met het verenigingsleven en met onze groep verder aan de toekomst wil werken. We zoeken iemand die een opleiding HaFaBra-directie heeft gevolgd, of volgt, en zowel jongere als oudere muzikanten kan motiveren.

Solliciteren met CV en een beschrijving van uw motivatie kan via info@harmonieherdersem.be
Uit de verschillende reacties worden kandidaten gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek waarna een eventuele proefrepetitie volgt.