28/04/2017 Dwarsligger

Concert aan de Dender t.g.v. opening 'Dwarsligger' - i.s.m. Stadsbestuur Aalst, BSBO De Horizon; in regie van Anton Cogen.

Om 18 uur start een toneelspel, gebracht door de leerlingen van BSBO De Horizon. Dit theater speelt op verschillende locaties in de omgeving van de Oude Vismarkt en de Sint-Annabrug. Onze slagwerksectie onder leiding van Jean-Marie De Saedeleer leidt de acteurs en  de stoet van toeschouwers van de ene locatie naar de andere.

Om 19:30 speelt de harmonie concert op het podium aan de Dender. Nadien wordt de Dwarsligger officiëel geopend en wanneer het 'grote vlot' gedraaid is en dwars ligt,  wandelt de harmonie al spelend van een aangepaste versie van 'Down by the Riverside', van de ene oever naar de andere.