16/04/17 Paasconcert Watertoren Aalst

Paasconcert met ontbijt, aan de Watertoren te Aalst 16 april
Van 10:30 tot 11:30
Voor de derde maal brengt de Harmonie een concert onder de Watertoren in Aalst.

Een kleine groep vrijwilligers probeert daar al sinds geruime tijd de mensen ‘buiten’ te krijgen. Bart De Spiegeleer is een van de initiatiefnemers van de wijkwerking ‘Watertorenwijk’. Volgens onze eigen Jean-Marie was de Watertorenkermis ooit een groot gedoe waar een week lang volop werd gefeest. Zoals vele andere uit de naad gegroeide buurtkermissen is dat echter stilaan verminderd en later helemaal uitgedoofd. De volkse wijk werd wat ouder maar ook multicultureel. Het opzet van de laatste jaren heeft niet de bedoeling om de grootse kermis opnieuw in te richten. Eerder wil men door kleinschalige evenementen de buurt meer  laten buurten en  laten opleven. Zo was er op 9 april een grootschalige opkuisactie waarbij zwerfvuil werd aangepakt.

En natuurlijk, het concert van de Harmonie op Paaszondag.  Dit concert is gratis en er is een ontbijt te verkrijgen.

Sfeer en gezelligheid: 10/10. Bij slecht weer gaat het concert door in de nabijgelegen Watertorenloods.

Opkuis
Opkuis door de buurtbewoners